Για τη διαμονή των Συνέδρων, προτείνονται τα παρακάτω ξενοδοχεία, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Συνεδριακό Ξενοδοχείο:

Ιlisia Hotel 4*


    

Μονόκλινο δωμάτιο:89€  Δίκλινο δωμάτιο:95€  

Σε περίπτωση κράτησης δωματίου παρακαλούμε σημειώστε ότι οι τιμές περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και πρωινό, αλλά δεν περιλαμβάνουν το φόρο διανυκτέρευσης που επιβαρύνει το συμμετέχοντα (3€/διανυκτέρευση).

Το Ilisia Hotel απέχει 500μ. από τον σταθμό Μέγαρο Μουσικής του μετρό με θέα στο Άλσος Ιλισίων. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Τα 91 δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με θυρίδα ασφαλείας με μοντέρνα διακόσμηση και εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την Εθνική Πινακοθήκη και ο λόφος της Ακρόπολης βρίσκεται περίπου 2,5χλμ. μακριά ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και η δημοφιλής κοσμοπολίτικη περιοχή του Κολωνακίου. Διαθέτει 2 αίθουσες συνεδριάσεων και αίθουσα πρωινού.


Για κρατήσεις απευθείας με το Ξενοδοχείο, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα κράτησης και την αποστείλετε στο [email protected]

 

Golden Age 4*

Μονόκλινο δωμάτιο:89€  Δίκλινο δωμάτιο:89€ 

Σε περίπτωση κράτησης δωματίου παρακαλούμε σημειώστε ότι οι τιμές περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και πρωινό, αλλά δεν περιλαμβάνουν το φόρο διανυκτέρευσης που επιβαρύνει το συμμετέχοντα (3€/διανυκτέρευση).

Το Golden Age of Athens είναι ένα boutique ξενοδοχείο, βρίσκεται σε μία από τις πιο ασφαλείς και προσβάσιμες περιοχές της Αθήνας. Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Μέγαρο Μουσικής του μετρό και 2 στάσεις από το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Προσφέρει ηχομονωμένα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους τα οποία είναι πλήρως κλιματιζόμενα. Καθημερινά, σερβίρεται πλούσιος αμερικάνικος μπουφές πρωινού, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης ελληνική γωνιά με φρέσκα, παραδοσιακά προϊόντα. Στα 2 εστιατόρια του Golden Age Hotel μπορείτε να απολαύσετε γκουρμέ μεσογειακά πιάτα. Το ξενοδοχείο φροντίζει επίσης για τις επιχειρηματικές ανάγκες των επισκεπτών, παρέχοντας αίθουσες συνεδριάσεων, με χωρητικότητα από 10 έως 360 άτομα.

Για κρατήσεις απευθείας με το Ξενοδοχείο, παρακαλούμε όπως πατήσετε εδώ

President Hotel 4*

Μονόκλινο δωμάτιο:79€  Δίκλινο δωμάτιο:88€  

Το President Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, σε απόσταση 500μ. από το σταθμό Πανόρμου του μετρό,στη Λεωφόρο Κηφισίας, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Τα δωμάτια του President είναι κομψά διακοσμημένα και ευρύχωρα. Τα περισσότερα έχουν υπέροχη θέα στην Αθήνα. Είναι επίσης κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας και διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi

Στο Penthouse 21, με τη μινιμαλιστική διακόσμηση, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και πανοραμική θέα στην πόλη. Το Avenue Bar βρίσκεται στο ισόγειο και σερβίρει καφέ και καθημερινό προκαθορισμένο μενού. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει διάφορες ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ.

Το President Hotel διαθέτει 8 ανακαινισμένες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, που μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορες επιχειρηματικές εκδηλώσεις.

Για κρατήσεις απευθείας με το Ξενοδοχείο, παρακαλούμε όπως πατήσετε εδώ κάνοντας κλικ στο πεδίο booking code και συμπληρώνοντας τον κωδικό HDA

 

Για κρατήσεις group παρακαλούμε όπως αποστείλετε e-mail  στο [email protected]

 

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου: 13-15.12.2019 

Λήξη Υποβολής Περιλήψεων: 30.09.2019 

Διοργάνωση

210 36 68 895, 852, 842
210 36 43 511
[email protected]