Γενικές Πληροφορίες

 

Ημερομηνίες Συνεδρίου

13-15 Δεκεμβρίου 2019

 

Τόπος Διεξαγωγής Συνεδρίου

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα

Σταθμός Μετρό: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών  (MAICC) αποτελεί έναν εξαιρετικό, σύγχρονο χώρο συνεδρίων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας, το Μέγαρο, συνολικής έκτασης 143.000 τ.μ., προσφέρει μια ευρεία επιλογή από δεκαοκτώ αίθουσες συνεδριάσεων καθώς και άνετους λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους και μεγαλοπρεπή φουαγιέ των 12.000 τ.μ. Η συνολική χωρητικότητά του είναι 6.000 σύνεδροι ανάλογα με τη διάταξη, ενώ η μεγαλύτερη συνεδριακή αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2.000 άτομα.

Κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο υπάρχουν ξενοδοχεία, σε πολλά από αυτά φτάνει κανείς με τα πόδια,  καθώς και μουσεία, μαγαζιά και εστιατόρια. Υπάρχει επίσης στάση μετρό που οδηγεί από το Συνεδριακό Κέντρο απευθείας στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε 35 λεπτά. Επιπλέον διαθέτει πάρκινγκ 750 θέσεων, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από λεωφορεία, τρόλεϊ και ταξί.

Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών από την αρχή της λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει με επιτυχία σημαντικά διεθνή συνέδρια και εκθέσεις.

 

Συνεδριακές Αίθουσες

Κύρια Συνεδριακή Αίθουσα: Α. Τριάντη

Παράλληλες Αίθουσες: Ν. Σκαλκώτας, MC2, MC3, MC3.4

 

Εκθεσιακός Χώρος & Χώρος Αναρτημένων Ανακοινώσεων

Foyer Ν. Σκαλκώτας

 

Γλώσσα Συνεδρίου

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.

 

Κάρτες Διαπίστευσης Συνέδρων

Για την πρόσβαση στις συνεδριακές αίθουσες απαιτείται η επίδειξη της κάρτας συνέδρων (badge). Οι κάρτες θα φέρουν γραμμωτό κώδικα (barcode) και θα σκανάρονται από ειδικό μηχάνημα κατά την είσοδο και έξοδο των συνέδρων από τις αίθουσες. Με τον τρόπο αυτό θα γίνεται καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης για κάθε σύνεδρο και η συνολική ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος θα αποτελεί το βασικό κριτήριο για τη διάθεση των πιστοποιητικών παρακολούθησης, βάσει της ισχύουσας εγκυκλίου του ΕΟΦ για τη διοργάνωση συνεδρίων.

 

Πιστοποιητικά Παρακολούθησης

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα δοθούν σε όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους μετά το πέρας του Συνεδρίου και ανάλογα με τις ώρες παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος. Ειδικά πιστοποιητικά θα δοθούν σε όλους τους εγγεγραμμένους στα Κλινικά φροντιστήρια και LLL courses. 

 

Πρακτικά Συνεδρίου

Τα πρακτικά των ομιλιών και εργασιών θα δημοσιευθούν σε δύο διαφορετικά περιοδικά, την Ελληνική Επιθεώρηση Διαιτολογίας – Διατροφής και το Clinical Nutrition ESPEN (GrESPEN Section)

 

Κλινικά Φροντιστήρια 

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στα κλινικά φροντιστήρια είναι η εγγραφή στο κυρίως Συνέδριο. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Μετά το τέλος των φροντιστηρίων θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

 

LLL COURSES

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Μετά το τέλος των LLL Courses θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

 

Πολιτική Καπνίσματος
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους ανεξαιρέτως τους εσωτερικούς χώρους του συνεδριακού ξενοδοχείου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

 

Κινητά Τηλέφωνα
Για την ομαλή διεξαγωγή του επιστημονικού προγράμματος, παρακαλούνται οι σύνεδροι όπως έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα απενεργοποιημένα ή στην αθόρυβη λειτουργία εντός των συνεδριακών αιθουσών κατά τις ώρες διεξαγωγής των συνεδριάσεων.

 

Ασφάλεια

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN) καθώς και η Εταιρεία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμιά ευθύνη για προσωπική φθορά, απώλεια ή ζημιά σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων, καθώς και για απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανά να προκύψουν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ή λόγω καθυστερήσεων, απεργιών ή άλλων ειδικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, όπως φροντίσουν για τις ανάγκες τους σε ταξιδιωτική και υγειονομική ασφαλιστική κάλυψη.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου: 13-15.12.2019 

Λήξη Υποβολής Περιλήψεων: 30.09.2019 

Διοργάνωση

210 36 68 895, 852, 842
210 36 43 511
[email protected]