ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
15.30-16.30 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: Η συμβολή της διατροφής των ψαριών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη θρεπτική τους αξία.
Προεδρείο: Κατερίνα Λύτρα
- Σύνθεση ιχθυοτρόφων, Ιωάννης Νέγκας
- Φυσιολογία θρέψης εκτρεφόμενων ψαριών με τις σύγχρονες ιχθυοτροφές, Έλενα Μεντέ
- Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην ιχθυοκαλλιέργεια, Κωνσταντίνα Τζιά
- Αποδεικνύοντας ότι δεν είσαι ελέφαντας. Διατροφική αξία και ασφάλεια εκτρεφόμενων ψαριών, Κρίτων Γρηγοράκης
- Νέες τεχνολογίες επιμήκυνσης του χρόνου ζωής των ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας, Φανή Τσιρώνη
Με την ευγενική χορηγία
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
16.00-16.30 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ
Προεδρείο: Αιμιλία Παπακωνσταντίνου
Το αποτύπωμα της συνεργασίας γιατρού και διαιτολόγου στη διαχείριση της νόσου της παχυσαρκίας, Αλέξανδρος Γ. Σαχινίδης
Με την ευγενική χορηγία
ΣΑΒΒΑΤΟ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
13.00-14.00 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: Διατροφή και Βιωσιμότητα
- Στρατηγική και Δράσεις της βιομηχανίας τροφίμων για ένα πιο υγιή και βιώσιμο πλανήτη. Νέα προϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων για υγιεινή και βιώσιμη διατροφή. Ιωσήφ Αλεξανδρίδης
- Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Αλυσίδα Τροφίμων. Πασχάλης Καστανάς
Με την ευγενική χορηγία