📅 Ημερομηνίες Συνεδρίου

8-10 Δεκεμβρίου 2023

📍 Τόπος Διεξαγωγής Συνεδρίου

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

🗺️ Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα

🚶🏼‍♂️Σταθμός Μετρό: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

📞 210 7282156 | 🔗 https://www.megaron.gr/synedriako/ 

 

      

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο  αποτελεί έναν εξαιρετικό, σύγχρονο χώρο συνεδρίων και εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Σημείο αναφοράς για την πόλη, το Μέγαρο, συνολικής έκτασης 143.000 τ.μ., προσφέρει ευρεία επιλογή από δεκαοκτώ αίθουσες συνεδριάσεων καθώς και άνετους λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους και μεγαλοπρεπή φουαγιέ των 12.000 τ.μ. Η συνολική χωρητικότητά του είναι 6.000 σύνεδροι, ενώ η μεγαλύτερη συνεδριακή αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει σχεδόν 2.000 άτομα.
Επιπλέον, διαθέτει πάρκινγκ 750 θέσεων, συνδέεται με το μετρό της Αθήνας και απέχει μόλις 35 λεπτά από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση με ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, μουσεία, αξιοθέατα, καταστήματα και εστιατόρια.

Tο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, από την αρχή της λειτουργίας του, έχει φιλοξενήσει με επιτυχία σημαντικά διεθνή συνέδρια και εκθέσεις, και είναι μέλος των συνεδριακών ενώσεων AIPC και ICCA.

🅿️ Parking

  • 3€ οι 3 πρώτες ώρες και μετά 1€ ανά ώρα
  • Ημερήσια κάρτα 5€ με μία είσοδο και μία έξοδο (πρέπει να σταματήσει το ΙΧ στην είσοδο για να την προπληρώσει)
  • Ημερήσια κάρτα 12€ με πολλαπλές εισόδους / εξόδους (πρέπει να σταματήσει το ΙΧ στην είσοδο για να την προπληρώσει)

♿ Διευκολύνσεις για Αμεα

Από τους εξωτερικούς χώρους του Μεγάρου Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών μέχρι το εσωτερικό του υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης των ατόμων μειωμένης κινητικότητας. Επίσης, υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένοι χώροι υγιεινής σε όλα τα επίπεδα του κτιρίου.

Η πρόσβαση στις αίθουσες Αλεξάνδρα Τριάντη, Νίκος Σκαλκώτας, Banqueting καθώς και στα foyer αυτών γίνεται από τη ράμπα στη νέα είσοδο από την οδό Βασ. Σοφίας. Από εκεί μέσω ανελκυστήρων και ραμπών δίνεται πρόσβαση σε όλες τις αίθουσες.

Το Μέγαρο έχει λάβει το Βραβείο Helios (στην κατηγορία δημόσιων κτιρίων) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε αναγνώριση των διευκολύνσεων που παρέχει για ΑμεΑ.

🏢 Αίθουσες Συνεδριάσεων

Κύριες Συνεδριακές: Αλεξάνδρα Τριάντη, Banquet, Ν. Σκαλκώτας

Παράλληλες Αίθουσες: MC2, MC3

Εκθεσιακός Χώρος & Χώρος Αναρτημένων Ανακοινώσεων: Foyer Ν. Σκαλκώτας

🗣️ Επίσημη Γλώσσα Συνεδρίου

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Ελληνική.

🙍 Κάρτες Διαπίστευσης Συνέδρων

Για την πρόσβαση στις συνεδριακές αίθουσες απαιτείται η επίδειξη της κάρτας συνέδρων (badge). Οι κάρτες θα φέρουν γραμμωτό κώδικα (barcode) και θα σκανάρονται από ειδικό μηχάνημα κατά την είσοδο και έξοδο των συνέδρων από τις αίθουσες. Με τον τρόπο αυτό θα γίνεται καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης για κάθε σύνεδρο και η συνολική ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος θα αποτελεί το βασικό κριτήριο για τη διάθεση των πιστοποιητικών παρακολούθησης, βάσει της ισχύουσας εγκυκλίου του ΕΟΦ για τη διοργάνωση συνεδρίων.

🎓 Πιστοποιητικά Παρακολούθησης

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα δοθούν σε όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους μετά το πέρας του Συνεδρίου και ανάλογα με τις ώρες παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος. Ειδικά πιστοποιητικά θα δοθούν σε όλους τους εγγεγραμμένους στα κλινικά φροντιστήρια. 

🕮 Πρακτικά Συνεδρίου

Τα πρακτικά των ομιλιών και εργασιών θα δημοσιευθούν στο περιοδικό της Ελληνικής Επιθεώρησης Διαιτολογίας – Διατροφής.

🙌 Έκθεση

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα λειτουργεί έκθεση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διατροφής-διαιτολογίας. 

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου: 8-10/12/2023 

Λήξη Υποβολής Περιλήψεων: 24/9/2023 

Διοργάνωση

210 36 68 856-853-855
210 36 43 511
[email protected]

Ακολουθήστε μας