Χρήσιμες Πληροφορίες
 

Ημερομηνίες Συνεδρίου

10-12 Δεκεμβρίου 2021

Τρόπος Διεξαγωγής

Υβριδικό Συνέδριο (Φυσική & Διαδικτυακή Παρουσία)

Τόπος Διεξαγωγής Συνεδρίου

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα

Σταθμός Μετρό: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών  (MAICC) αποτελεί έναν εξαιρετικό, σύγχρονο χώρο συνεδρίων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας, το Μέγαρο, συνολικής έκτασης 143.000 τ.μ., προσφέρει μια ευρεία επιλογή από δεκαοκτώ αίθουσες συνεδριάσεων καθώς και άνετους λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους και μεγαλοπρεπή φουαγιέ των 12.000 τ.μ. Η συνολική χωρητικότητά του είναι 6.000 σύνεδροι ανάλογα με τη διάταξη, ενώ η μεγαλύτερη συνεδριακή αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2.000 άτομα.

Κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο υπάρχουν ξενοδοχεία, σε πολλά από αυτά φτάνει κανείς με τα πόδια,  καθώς και μουσεία, μαγαζιά και εστιατόρια. Υπάρχει επίσης στάση μετρό που οδηγεί από το Συνεδριακό Κέντρο απευθείας στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε 35 λεπτά. Επιπλέον διαθέτει πάρκινγκ 750 θέσεων, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από λεωφορεία, τρόλεϊ και ταξί.

Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών από την αρχή της λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει με επιτυχία σημαντικά διεθνή συνέδρια και εκθέσεις.

Διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ 

Από τους εξωτερικούς χώρους του Μεγάρου Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών μέχρι το εσωτερικό του υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης των ατόμων μειωμένης κινητικότητας. Επίσης, υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένοι χώροι υγιεινής σε όλα τα επίπεδα του κτιρίου.

Η πρόσβαση στις αίθουσες Αλεξάνδρα Τριάντη, Νίκος Σκαλκώτας, Banqueting καθώς και στα foyer αυτών γίνεται από τη ράμπα στη νέα είσοδο από την οδό Βασ. Σοφίας. Από εκεί μέσω ανελκυστήρων και ραμπών δίνεται πρόσβαση σε όλες τις αίθουσες.

Συνεδριακές Αίθουσες

Επίπεδο -2: Banquet

Επίπεδο -1: Ν. Σκαλκώτας, MC3.4

Εκθεσιακός Χώρος & Χώρος Αναρτημένων Ανακοινώσεων

Επίπεδο -1: Foyer Ν. Σκαλκώτας


Γλώσσα Συνεδρίου

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική. Θα υπάρξει μετάφραση σε επιλεγμένα sessions.

Ασφάλεια

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), καθώς και η Εταιρεία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμιά ευθύνη για προσωπική φθορά, απώλεια ή ζημιά σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων, καθώς και για απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανά να προκύψουν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ή λόγω καθυστερήσεων, απεργιών ή άλλων ειδικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, όπως φροντίσουν για τις ανάγκες τους σε ταξιδιωτική και υγειονομική ασφαλιστική κάλυψη.

 

COVID-19

H Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και η Εταιρεία Οργάνωσης, AFEA Travel & Congress Services, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19 τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και δηλώνουν ότι όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι επίσημες οδηγίες και συστάσεις όλων των αρμόδιων αρχών, που θα ισχύουν για την περίοδο διεξαγωγής του Συνεδρίου, θα εφαρμοστούν στο ακέραιο, για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων. Πλησιάζοντας στην ημερομηνία του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα ισχύοντα μέτρα.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου: 10-12.12.2021 

Λήξη Υποβολής Περιλήψεων: 30.09.2021 

Διοργάνωση

210 36 68 833, 892, 895
210 36 43 511
[email protected]

Ακολουθήστε μας