Page 42 - PROGRAM_FIN
P. 42

 9-12
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ 1
          ΔΙΑΛΕΞΗ
CREATING A NUTRIENT PROFILING SCHEME FOR LABELLING: INCORPORAT- ING NUTRIENTS, INGREDIENTS, AND ADDITIVES
Προεδρείο: Α. Βλασσόπουλος
Ομιλητής: A. Drewnowski
     09.00-09.30
09.30-10.00
10.00-11.00
             ΔΙΑΛΕΞΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Προεδρείο: Θ. Ε. Σιαλβέρα
Ομιλητής: Α. Ζαμπέλας
                  ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Προεδρείο: Α. Ζαμπέλας, Γ. Ρίσβας
  • Οι προτεραιότητες της διατροφικής πολιτικής με βάση τα δεδομένα του ελληνικού πληθυσμού: Αποτελέσματα από τη Μελέτη ΠΑΜΕΔΥ, Ε. Μαγριπλή (15')
• Η χρήση των πινάκων σύστασης συσκευασμένων τροφίμων στη διατροφική πολιτική: Το τοπίο των τροφίμων στην Ελλάδα, Μ. Καψοκεφάλου (15')
• Κοινές ερευνητικές δράσεις για την καθοδήγηση της ευρωπαϊκής πολιτικής διατροφής και υγείας, Ε. Γραμματικάκη (15')
                 11.00-11.30 11.30-12.30
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
                  ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
Προεδρείο: Μ. Μπασκίνη, Π. Βαραγιάννης
  • Υπολιπαιδιμική και καρδιοπροστατευτική επίδραση μήλων και ο ρόλος του εντερικού μικροβιόκοσμου, Θ. Κουτσός (15')
• Η επίδραση των παραγώγων του κρόκου (Crocus sativus L) κροκίνων σε νευροψυχιατρικές διαταραχές, Ν. Πιτσίκας (15')
• Σταφίδα: τα οφέλη της στην υγεία και η συμβολή της στην ανάπτυξη βιολειτουργικών τροφίμων, Κ. Παπαδάκη (15')
                ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΕΥΕΞΙΑΣ
     ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
      12.30-12.45 12.45-13.00
      42 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021
   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
 



































































   40   41   42   43   44