Page 43 - PROGRAM_FIN
P. 43

  Virtual Congress
    ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ 1
          ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Προεδρείο: Γ. Μπόσκου, Κ. Καραστογιαννίδου
  • Farm to fork strategy, Α. Νικολακοπούλου (20')
• Διατροφή και βιωσιμότητα: η προσέγγιση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων
Διαιτολόγων (EFAD), Γ. Ρίσβας (20')
• Βιοαποικοδομήσιμες συσκευασίες και εδώδιμα φιλμ επικάλυψης για τη βιώσιμη
συντήρηση τροφίμων, Ι. Γιαβάσης (20')
• Food waste, Κ. Λαζαρίδη (20')
• Οι προκλήσεις της διατροφής στα πλαίσια της Στρατηγικής Farm to Fork, Ρ. Γαμβρός (20')
     13.00-15.00
            15.00-15.30
15.30-16.00
16.00-17.00
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ
                  ΔΙΑΛΕΞΗ
Η ΣΧΕΣΗ COVID ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ COVID ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
Προεδρείο: Τ. Βασιλάκου
Ομιλήτρια: Θ. Ψαλτοπούλου
                  ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
COVID-19
Προεδρείο: Ζ. Μάστορα, Δ. Καραγιάννης
  • Διαιτητική διαχείριση ασθενών στη ΜΕΘ με COVID-19, Δ. Καραγιάννης (15')
• Nutritional management of COVID-19 patients. Clinical experiences from acute care and
long-term follow-up in a university hospital, C. Hellmers Larsson (15')
• Μικροσυστατικά, μεσογειακή δίαιτα, θρόμβωση και COVID-19, Π. Ντετοπούλου (15')
                  ΔΙΑΛΕΞΗ
ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΘΡΕΨΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΙΡΡΩΣΗ ΗΠΑΤΟΣ
Προεδρείο: Α. Αλεξοπούλου
Ομιλήτρια: Μ. Κοντογιάννη
     17.00-17.30
17.30-18.00
             ΔΙΑΛΕΞΗ
TARGETED NUTRITION INTERVENTIONS TO PREVENT AND TREAT LOW MUSCLE MASS
Προεδρείο: Μ. Κοντογιάννη
Ομιλήτρια: C. Prado
        Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021
Τελικό Πρόγραμμα 43
     ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
 

























































   41   42   43   44   45