Page 66 - PROGRAM_FIN
P. 66

  Αναρτημένες Ανακοινώσεις
Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ 4
        09.00-10.00
        ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Διατροφή και τρόφιμα / Τεχνολογία και Διατροφή (ΑΑ01 – ΑΑ07) Προεδρείο: Ε. Περλεπέ, Α. Βλασσόπουλος
    AA01
Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ Β-ΓΛΥΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Μπρίκου Δ.1, Κερεζούδη Ε.1,2, Μήτσου Ε.1, Μπεκιάρης Γ.3, Ζερβάκης Γ.3, Πλέτσα Β.4,
Κυριακού Α.1, Γιαννακούλια Μ.1
1 Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα, Ελλάδα, 2 School of Medical Sciences, Örebro University, Örebro, Σουηδία, 3 Εργαστήριο Γενικής και Γεωργικής Μικροβιολογίας, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Αθήνα, Ελλάδα, 4 Ινστιστούτο Χημικής Βιολογίας, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αθήνα, Ελλάδα
       AA02
       THE NUTRITIONAL QUALITY OF NATURAL AND ORGANIC BRANDED FOOD PRODUCTS. A CROSS SECTIONAL ANALYSIS OF THE GREEK FOODSCAPE
Katidi A.1, Παυλοπούλου Α.1, Βλασσόπουλος Α.1, Καψοκεφάλου Μ.1
1 Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα, Ελλάδα
     AA03
    ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΝΗΣΟΣ ΛΗΜΝΟΣ)
Ποτσάκη Π.1, Μούτσου Α.1, Καλοτεράκη Χ.1, Μπουσδούνη Π.1, Κανδυλιάρη Α.1, Κουτελιδάκης Α.1
1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΥΡΙΝΑ, Ελλάδα
    AA04
ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΔΙΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ
Γκαγκαβούζης Κ.1,2, Μηνούδη Σ.1,2, Καραΐσκου Ν.1,2, Τριανταφυλλίδης Α.1,2
1 Τομέας Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας, Τμήμα Βιολογίας, Σχολή Θετικών Επιστημών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη Κεντρικής Μακεδονίας, Ελλάδα, 2 Ομάδα Βιοανάλυσης και Ομικών τεχνολογιών (BIOMIC_AUTH), Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας (ΚΕΔΕΚ-ΑΠΘ), Κτίρια A και B, Balkan Center, Θεσσαλονίκη Κεντρικής Μακεδονίας, Ελλάδα
      AA05
  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΤΥΠΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ IN VITRO
Πυργαρούση Κ.2, Τσιλοπούλου Ν.2, Μόκαν Α.2, Καρβέλα Ε.1, Παναγοπούλου Ε.1, Καραθάνος Β.1, Κανελλος Π.1
1 Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα, Ελλάδα,
2 Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Σητεία, Ελλάδα
       AA06
       ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Μπιρμπιλης Ε.1,2, Σκιαδά Α.1,2
1 Γραφείο Μελετών στις Κοινωνικές, Ανθρωπιστικές και Επιστήμες Ζωής, Αγρίνιο, Ελλάδα, 2 Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδος ΙΑΕΔΣΕ, Αγρίνιο, Ελλάδα
     AA07
    ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ IN VITRO ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΨΗΣ ΣΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ Παπαγιάννη Ο.1, Κανδυλιάρη Α.1, Ψαθάκης Χ.1, Κοντολάμπαδος Γ.1, Μανώλη Μ.1, Λιαμπότης
Μ.1, Δήμου Χ.1, Κουτελιδάκης Α.1
1 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μύρινα Λήμνου, Ελλάδα
       66 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας Αναρτημένες Ανακοινώσεις































































   64   65   66   67   68