Page 69 - PROGRAM_FIN
P. 69

  Virtual Congress
9-12
    Αναρτημένες Ανακοινώσεις
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ 4
        09.00-10.00
      ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, 3η ΣΥΝΕΔΡΙΑ Δημόσια Υγεία (ΑΑ14-ΑΑ23)
Προεδρείο: Β. Πυρογιάννη, Μ. Περπερίδη
   AA19
OI ΚΟΙΝΩΝΙΚΟI-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚOI ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ
ΕΝΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Η ΜΕΛΕΤΗ FEEL4DIABETES
Παπαμιχαήλ Μ.1,2, Μαυριγιάννη Χ.2, Καράτζη Κ.3, Νακακη Ι.2, Cardon G.4, De Vylder F.4, Iotova V.5, Usheva N.6, Tankova T.7, Gonzalez-Gil E.8,9,10, Kivela J.11, Wikstrom K.11, Moreno L.9, Λιάτης Σ.12, Μακρυλάκης Κ.12, Μανιός Ι.2,13
1 Department of Dietetics, Nutrition & Sport, School of Allied Health, La Trobe University,
Melbourne, Australia, 2 Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Καλλιθέα, Ελλάδα, 3 Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και διατροφής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα, Ελλάδα, 4 Dept of Movement and Sports Sciences, Ghent University, Ghent, Belgium, 5 Dept of Pediatrics, Medical University of Varna, Varna, Bulgaria, 6 Dept of Social Medicine and Health Care Organziation, Medical University of Varna , Varna, Bulgaria,
7 Dept of Diabetology, Medical University of Sofia, Sofia, Bulgaria, 8 Instituto de Nutricion y Technologia de los Alimentos(CIBM), University of Granada, Granada, Spain, 9 Growth, Exercise, Nutrition and Development (GENUD) Research Group, University of Zaragoza, Zaragoza, Spain, 10 CIBER FIsiopatologia de la Obesidad y Nutricion, Instituto de Salud Carlos III, Madrid, Spain, 11 Population Health Unit, Finnish Institute for Health and Welfare, Helsinki, Finland, 12 National and Kapodistrian University of Athens Medical School, First Department of Propaedeutic Medicine Laiko General Hospital, Athens, Greece, 13 Institute of Agri-Food and Life Sciences(Agro-Health), Hellenic Mediterranean University Research Centre, Heraklion, Greece
       AA20
        ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΩΝ ΣΝΑΚ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: ΜΕΛΕΤΗ FEEL4DIABETES
Papamichael M.1,2, Καραγλάνη Ε.2, Karatzi K.3, Cardon G.4, DeVylder F.4, Iotova V.5, Bazdarska Y5, Dimova R6, Gonzalez-Gil E7,8,9, Flores-Barrantes P.8,9, Moreno L.8,
Kivela J.10, Liatis S.11, Makrilakis K.11, Manios Y.2,12
1 Department of Dietetics, Nutrition & Sport, School of Allied Health, La Trobe University, Melbourne, Australia,
2 Department of Nutrition and Dietetics, School of Health Science and Education Harokopio University, Athens, Greece, 3 Department of Food Science and Human Nutrition, Agricultural University of Athens, Athens, Greece,
4 Dept of Movement and Sports Sciences, Ghent University, Ghent, Belgium, 5 Department of Pediatrics, Medical University of Varna, Varna, Bulgaria, 6 Department of Diabetology, Clinical Centre of Endocrinology, Medical University of Sofia, Sofia, Bulgaria, 7 Department of Biochemistry and Molecular Biology II, Instituto de Nutricion y Technologia de lo Alimentos, Centre of Biomedical Research ( CIBM), Universidad de Granada, Granada, Spain, 8 Growth, Exercise, Nutrition and Development (GENUD) Research Group, University of Zaragoza, Zaragoza, Spain, 9 CIBER Fisiopatologia de la Obesidad y Nutricion, Instituto de Salud Carlos III, Madrid, Spain,10 Population Health Unit, Finnish Institute for Health and Welfare, Helsinki, Finland, 11 National and Kapodistrian University of Athens Medical School, First Department of Propaedeutic Medicine, Laiko General Hospital, Athens, Greece, 12 Institute of Agri-Food and Life Sciences, Hellenic Mediterranean University Research Centre (Agro-Health), Heraklion, Greece
        Αναρτημένες Ανακοινώσεις Τελικό Πρόγραμμα 69
  












































































   67   68   69   70   71